Monday 6 April 2015

uide bane ank

Retningslinjer Glatte ben sammen Køkken Ingredienser

Guide bane ankelleddet køkken materiale kunne være egnet til en løsning, der lavet til kvinder, der ønsker at pleje sammen med naturlige ingredienser.
Den fordel, som er i stand til at opnå sammen med at udnytte materiale, der bestemt ikke overskrides køkken dræne tegnebogen.
Bortset fra, at der ikke er nogle ingredienser, der er omkring os selv i hjemmet.
Har glatte ben er enhver Dr Rochelle Skin Expert kvindes drøm.
Specielt til dig, at det ikke er ualmindeligt at bruge en mini nederdel, kan benene sikkert se meget absolut og skal overvejes.
Du absolut ikke ønsker det, udfører med ben striber og vises skællet tør hud på grund?
Her er tricket til at udjævne ben med brug køkken ingredienser:

1. Eddike
Soaking fødder i eddike vand blanding, som er i stand til at give gode resultater. Du skal bare sætte beholderen, eddike og opvaskemiddel op. Sådan at udarbejde varmt vand i en beholder, så hæld en kop hvid LEW og endda opvaskemiddel. Soak foden så mange minutter. Efter en fugtig, ren med vand, så tør den med et trick i pat sammen udnytte det blødt håndklæde.

2. Baking Soda
Tja, er ikke kun nyttig for at skabe en kage, men bagepulver fødder Du kan oprette problemfri. Tricket kun med opsætning af containere, som indeholder varmt vand, og tilsæt en halv kop bagepulver. Soak fødder, mens yderligere 30 minutter vaske og tørre dine fødder.

3. pebermynte olie
Pebermynteolie tjener til at dræbe bakterier og ømhed i benene. Bortset fra, at denne olie samt tjener til at helbrede hæl brækket ben brudt. Foot brolagt med dette materiale kan deles tips gælder pebermynte olie til fodsålerne, som krakket.

4. Agurk
Ifølge forskellige kilder, der kan absorbere væsker, agurk Ansvarlig for hævelse, hvis de anvendes straks til fods. Opret brolagt fods langs dette materiale acceptabel med agurk udjævning trick, så du anvender til dine fødder tørre svar.

No comments:

Post a Comment

Blog Archive